Længe ventet IKEA stol NU på lager...

Haralds første skoledag

Så kom dagen hvor det var vores tur til at sende vores søn i skole. 0.B! 
Jeg forstår det stadigvæk ikke. Hvor blev vores lille (i bogstavligste forstand) dreng af?! Jeg husker det som om det var i går vandet gik…og her nu snart 7 år senere, sender vi ham i skole! Ud i den virkelige verden. Vi har selvfølgelig allerede fået en forsmag på livets både positive og negative sider efter han er startet i SFO i maj, men nu begynder hverdagen for alvor. 
Men Harald er SÅ klar. Han higer efter at lære nye mennesker/voksne at kende, lærdom, få struktur og bare at foretage sig noget andet end “fri leg” konstant. Han er overbevist om at han kan både læse og regne, mere end han allerede kan i forvejen, inden ugen er omme, at hans nyerhvervede skoletaske bliver tungere end en kampesten – samt at han slet ikke har tid til noget andet end at læse lektier. For NU går han jo i skole! Meeeen har prøvet at forklare ham at tingene ikke lige går så stærkt men at det nok skal komme med tiden. Bare rolig min dreng;) 
10 års skolegang i første omgang har han sagt Hej til i morges og det var stort. Ikke et øje tørt hos mor her, da jeg gjorde klar til morgenbordet i aftes og der var en stor klump i halsen da vi gik op til klasselokalet. 
Han var SÅ stolt. SÅ glad og SÅ klar!
Håber inderligt at han får en dejlig og berigende skolegang. Vi glæder os til at være med hele vejen.
Det var i hvert fald en dejlig dag i dag. Så stolt og glad gik han med sin nye skoletaske, sine nye grønne sko som han har ventet og ventet på at måtte få på og de fine blomster fra haven, deriblandt en af hans egne solsikker. 
Efter skole tog vi hjem sammen, hvorefter vi tog i centret og valgte bogbind og spiste på café. Så skønt!
Nu gælder det om at få en ny hverdagsrytme op at køre og må guderne være med os og sørge for vi kommer afsted om morgenen. En hel time tidligere skal vi afsted;) Lille Gro skal nok skælde ud de næste mange morgener…
Så kommer billedspamen…sorry ER altså en stor dag for både far, mor og Harald.

4 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe ventet IKEA stol NU på lager...