Så pakkes der...

AW ønsker til mig!

Jeg var i går i storbyen da jeg skulle til kontrol med min kroniske sygdom POTS på Frederiksberg Hospital. Jeg benyttede lejligheden til lige at runde indre by, hvor jeg blev forelsket i en del lækre styles.  

Butikkerne bugner lige nu af lækre efterårs- og vintervarer og det er svært ikke at lade sig inspirere og friste.

Selvom jeg mangler en del i gardaroben og både skal have nye støvler og jakke i år, så må det vente. Jeg er ludfattig pt da alt går til huset og de penge der er tilbage går til ungernes garderobe. Øv altså! Men håber der falder lidt af til mig selv på et tidspunkt… Ellers kan man jo altid drømme…
Og drømme er lige præcis hvad jeg gør om nedenstående! Der er dog to par støvler og to frakker, men kan ikke vælge;) 

1. Billi Bi fede snake støvler 2. Storm & Marie Leo sweat 3. By Malene Birger Leo pants 4. By Malene Birger statement halskæde 5. Billi Bi støvler med foer 6. Baum und Pferdgarden quiltet jakke 7. Ver de Terre lækker vinterfrakke 

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så pakkes der...