AW ønsker til mig!

Efterårsnyt i klædeskabet…

En smule er rykket ind hos ungerne… Både lidt highstreet og et par lækre styles jeg ikke kunne leve uden. Især det fine print på Soft Gallerys bukser og skirt var musthave. SÅ fint! Håber at kunne gemme begge dele til december måned, da de emmer af jul.

Begge mangler bukser og Harald også nogle sweatshirts. Håber der dukker nogle skønne ting samt tilbud op i den kommende tid;)
Jeg har fået øjnene op for Zara, efter at inspirerende Signe fra Bloggen Copenhagen Kiddo har vist nogle indlæg med lækre styles. Har dog også erfaret at de fede ting hurtigt bliver udsolgt, men nåede dog at få fat i den fine bluse med sorte prikker som jeg havde udset mig… Har luret på et par t-shirts derfra med Batmand og Supermand til Harald… Må se om de er der når jeg kommer så langt. 

1. Zara bluse og cardigan 2. Little Remix sweat 3. H&M; bukser i efterårsfarver 4. Soft Gallery buks og skirt samt Marmar Copenhagen Leo kjole med flæser 5. Levis basis bluser

1 kommentar

  • Uh nogle lækre ting (og tak for link). Jeg er helt misundelig på det SG print. Jeg vil så gerne købe, men er jo på SU, så skal virkelig lige tænke mig om en ekstra gang, selvom de skriger på at ryge i kurven 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW ønsker til mig!