Efterårsnyt i klædeskabet...

Gro – Gymnastik – Glæde…

I dag har vi været til sæsonstart på gymnastik. Vi snupper endnu et år med mor/barn hold, da jeg er sikker på at Gro endnu ikke tør være der selv;) Men det er også fint med mig for det er super hyggeligt og en dejlig ting at have sammen.

I år er det en anden træner og uden at sige for meget, så lad os bare sige at hun er af den gamle skole – så jeg skal lige vænne mig lidt til metoden og den liiiidt manglende pædagogiske mavefornemmelse…;)
Men Gro hyggede sig da hun lige var tøet op og glæder sig allerede til næste onsdag.
Her et par billeder af min skønne pige i hendes super lækre gymnastikdragt med lyserødt leopardprint fra Soft Gallery.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsnyt i klædeskabet...