Løbemål 2014

Så pakkes der…

Så skal vi til det igen… Men denne gang for at blive. Tror også at vi har opbrugt vores flyttekvote…Lige om lidt – om to uger! – overtager vi vores nye skønne hus. Det bliver SÅ spændende at se det hele og om det nu er som vi husker det. Det er trods alt et år siden at vi sad hos Eurodan og tegnede, fortalte og planlagde huset. 

Vi glæder os i den grad!
Nu skal vi ‘bare’ lige have overstået denne flytning og SÅ skal vi nyde det. Kan slet ikke vente med at komme igang med at indrette! Men prøver at sige til mig selv, at alt jo ikke kan komme på en gang…men er svært;)
Jeg er begyndt at pakke lidt rundt omkring, vi har en del stående i flyttekasser fra sidst allerede og mange af tingene kan ikke tages før i sidste øjeblik… Men her begynder så småt at se meget tomt ud. Sofaen er også blevet afhentet, så vi bor på et par madrasser i stuen. Jojo, nu må datoen godt hedde D. 20. September hvor vi får nøglerne.
I får lige et par billeder, det første er af vores nye skilt. ELSKER det! Har fået det lavet hos en sød kreativ sjæl på Instagram. Du kan finde hende under brugeren @clarluville. Det er SÅ fint og passer perfekt på vores fine hvide træhus.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbemål 2014