Vores nye hus

Angulus til mor!

For engangs skyld var det MIN tur til at blive forkælet. Jeg går aldrig på kompromis med ungernes fodtøj men derimod mit eget det halter! De sidste to vintre – eller er det 3 – har jeg gået i Hunter gummistøvler og skisokker. Hvilket altså ikke er helt optimalt. Især ikke når jeg starter med at bruge gummistøvlerne i september og så først tager dem af i marts/april. Det må selv mine fødder have fortjent bedre.

Så i år har jeg bestemt – selvom pengepungen ikke er enig – at jeg både skal have efterårsstøvler samt vinterstøvler.

Valget faldt på disse super lækre Chealsea boots fra Angulus. Jeg har altid synes at Angulus var lidt – ja undskyld udtrykket – konet for mig, men disse faldt altså lige i min smag. Og holdnæs fest hvor mine fødder elsker dem! Rågummi er det nye sort! 
De er virkelig fantastiske at have på…så lækre at jeg godt kunne bruge dem både i grå og dem med pels…samt denne smukke leopard model:
Men der tror jeg nu manden sætter grænsen. Han HADER alt mit tøj med dyreprint;) og jeg er en sucker for det lige pt!
Mht. Vinterstøvler så har jeg ikke besluttet mig endnu. Har luret på et par fra Billi Bi med foer men kan ikke rigtig bestemme mig. Jeg tror dog at det gerne må være i biker-boots stilen:) 
Kom endelig med forslag! 

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye hus