Gro - Gymnastik - Glæde...

Vores nye hus

Først – bloggen har måtte lide lidt under flytningen, men håber at jeg kommer på banen igen nu:)
ENDELIG har vi overtaget vores nye dejlige hus. Vi har ventet over et år på at det stod færdigt og med store øjne kigget med fra sidelinien da de medio april tog det første spadestik.
En uge forsinket overtog vi huset sidste tirsdag.
Som der oftest er med nybyggeri, har vi også lidt fejl og mangler, som skal udbedres, men den sidste uge har vi haft besøg af flere håndværkere og vi krydser fingre for at de snart bliver helt færdige – så vi (læs: jeg) kan gå igang med alt det sjove. Nemlig indretningen!
Jeg har drømt om huset i så laaaang tid og nu hvordet endelig står færdigt er det faktisk svært at gå igang. For hvor skal man begynde og bliver det nu som man regnede med? Er forventningerne måske blevet skruet en anelse for højt i vejret? ROM blev  jo ikke bygget på en dag og vi har slet ikke de økonomiske muligheder for at indfri mine ideer – selvom mine drømme ofte er derefter…!
Men vi tager et skridt (rum) af gangen og glæder os over at vi nu har et lækkert sprit nyt hus som skal danne rammen om vores skønne lille familie de næste rigtig mange år. Vi glæder os…
Huset er bygget af Eurodan og køkken/bad er fra Designa.
Her kommer lidt billedespam – der kommer meget mere når vi får pakket bare liiiidt flere kasser ud;)
Der er lidt billeder af huset, de gule sedler er fejl;) Morfar og Harald åbner champagne, Harald laver mad for første gang i det nye køkken og Gros første gang i huset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Vi overvejer også et eurodanhus. Deres længehus på 139 kvm. Hvad endte jeres ca med at koste og kom der en masse oveni i ikke havde regnet med?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gro - Gymnastik - Glæde...