En String er flyttet ind...

De første forberedelser…

I morgen søndag er der kun 1 måned til jul. Næste søndag skriver vi 1. December og SÅ begynder det hele!

Jeg ELSKER julen. Virkelig! Hyggen. Pynten. Samværet. Naturen. Kirken. Maden. 
I år er ekstra spændende da vi skal holde jul for første gang i det nye hus! (mon vi når at komme helt på plads inden…suk) Jeg har høje forventninger og er perfektionist til fingerspidserne. Men tror jeg er nødt til at løsne lidt op og sige til mig selv at det er helt ok hvis alt ikke er lige i skabet. For nu er det jo også tiden hvor vi skal have tid hinanden og hygge os sammen selvom vi nu gør det temmelig meget i dagligdagen nu hvor jeg går hjemme pt. 
Der skal trilles både pebernødder og marcipan til den store guldmedalje i de hyggelige mørke eftermiddagstimer samt klippe klistres.
Jeg er meget til den enkle, nordiske jul, hvor naturen spiller en stor rolle. Jeg elsker at bringe naturen indendørs og bruge den som en del af oppyntningen i samspil med mit gamle pynt, ungernes kreationer og de nye ting jeg udvælger hvert år.

Jeg glæder mig så meget til at komme igang med at jule i vores nye dejlige hjem.

Her lidt billeder fra de første forberedelser – her pynter vi først op 1. Søndag i advent.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En String er flyttet ind...