Isabel Marant pour H&M

En String er flyttet ind…

Jeg har lige siden vi sad med huset på tegnebordet, vidst at jeg ville have en String i køkkenet. Jeg er ikke fan af overskabe og det havde vi heller ikke i vores gamle hus. 

Jeg havde dog tænkt at den skulle hænge over køkkenbordet ved siden af emhætten men der blev det for klemt… Så der må jeg finde en anden løsning… Lurer på en af de fine colorpop hylder fra Kwikshop.
Men plads det skulle der altså være til en String og det blev der for enden af “kogeøen”. Den passer perfekt dertil. Jeg er SÅ glad for den og synes den passer flot til vores køkken.
Jeg er meget fascineret af hele String systemet og kunne godt tænke mig at implementere det i stuen også – hvis vi ikke liiiige havde vores fine hvide møbler… 
Så skulle jeg klart have en af skrivepladerne dertil og min egen lille blogger/krea plads;) Men men det er drømme. Det sker nok aldrig nu da vi har sat vores gamle hvide reoler op. Her bores ikke bare for sjov!;) 
Nu glæder jeg mig til at få fyldt reolen rigtigt op og omrokeret lidt – mangler stadig at tømme en hel flyttekasse med porcelæn… Samt at få julet den lidt op om en uges tid! 

2 kommentarer

  • Åh, jeg vil også så gerne have en string en dag – synes de alle er fine, men jeg kunne især godt tænke mig den i valnøddetræ. Og med R.C på hylderne, er den jo endnu flottere (;- Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Uhh ja den er også flot i den udgave! Fin kontrast til alt det hvide. Og RC pynter SÅ godt;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant pour H&M