En måned til jul!

Forkælelse til MIG…

For engang skyld er jeg blevet forkælet…

Min søster og jeg er så heldige at have fået den über lækre sok fra By Nord sidste december af vores forældre. I går da min mor kom til Frederikssund for at være med til bedstedag i skolen blev den atter fyldt op…ihhh hvor det kribler i fingrene. Det er jo gaver til MIG! Kun MIG. Eeeeeelsker gaver og føler mig meget heldig over at jeg stadig kan blive forkælet på den måde. Det har mine forældre nu været gode til ligesiden vi flyttede hjemmefra og også efter jeg har fået børn. Lidt barn er man jo stadig;) 
Manden fik en M&M; s kalender og den faldt også i god jord – alt hvad der er spiseligt går rent ind!

Svigermor er også altid sød til at forkæle os forældre i december selvom vi er blevet “voksne” med hendes lækre hjemmebag, skønne julerier samt delikatesser!

Hvor er det skønt at føle sig som barn igen – bare engang i mellem;) 

Min far har lavet disse fine skærebrætter til mig. De to bagerste på dette billede og alle tre på nederste billede. Jeg synes de er SÅ fine og de blev ligesom jeg havde forestillet mig. Min far er super god til at lave lækre ting i træ og er især meget tålmodig når både jeg, min søster og min mor får skønne (synes vi selv) ideer;) 
Han har også lavet fine lysestager i birketræ, blyantsholdere mv. som passer perfekt ind i min nordiske enkle stil. Naturen har mange skatte.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned til jul!