Forkælelse til MIG...

Slut med lungebetændelse!

Forhåbentlig hjælper disse nye skønne og varme støvler mig til ikke at få lungebetændelse i år som jeg har været ramt af de sidste tre år…og som forværrer min POTS rigtig slemt

Jeg har i mange år ikke haft vinterstøvler – faktisk ikke siden jeg har fået børn. Jeg har bare været dårlig til at prioritere mig selv og synes egentlig mine Hunter med et par varme sokker har været ok. Men må indrømme at jeg har frosset om fødderne de sidste to vintre. Jeg har dog et par Sorell, men de er så store og klodsede og giver mig mærker på læggene, så er ikke SÅ begejstret for dem. Bruger dem dog når vi er ramt af snestorm…

Men i år skulle det være. Har de sidste sæsoner kigget på Billi Bi s biker boots og synes de er super lækre! Jeg kiggede også på Angulus’nye støvler til kvinder i år – da jeg er temmelig begejstret for mine Chealsea boots! Men jeg synes ikke de lige var mig og ville gerne have nogle som gik længere op på benet. Så valget faldt på Billi Bi.

Krejler som jeg er, så gik jeg på jagt på Trendsales! Fandt disse som en havde købt for små –  heldigt for mig – sprit nye til 500 kr under butikspris. Sådan! Det er noget jeg kan lide;) 
Så vinter – kom bare an!

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse til MIG...