Slut med lungebetændelse!

Juleglimt

De første juleglimt fra huset. Vol. II kommer inden længe:)

Vi har lige et par gulve der skal brækkes op og i orden inden de sidste julerier kommer på plads… Snøft! 

Julepynten er bla. fra Day, Oi Soi Oi, Liebe, Myminmy, ungernes perleplader, hjemmelavede stjerner og ældre nostalgi. 

2 kommentarer

  • Så flot og stilrent, det må jeg sige. Jeg er selv til lidt mere rodet stil, måske fordi jeg roder ;-)Kh Camille.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camille. Tak for din kommentar:) Haha, jeg er ikke så god til farver herhjemme. Men elsker dem hos andre! Mht rod, så kan jeg simpelthen ikke fungere hvis der er rodet omkring mig – lidt sygeligt og belastende siger mand og unger;) Men kan ikke lave om på det;) Ville nu ønske jeg engang imellem bare kunne smække benene op i rodet og nyde roen….Kh Maria.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med lungebetændelse!