Forårsfristelser fra Norlie

Cuteness overload!

Så er foråret og sommeren sikret for Gros vedkommende.

Disse to skønheder landede i dag og jeg er SÅ tosset med dem.
Jeg har længe luret på de fine Angulus sandaler. De har som altid lavet en super fin kollektion og det var svært at vælge! Valget stod på disse eller dem med leopardprint. Jeg kunne nu altså ikke stå for disse med en snert af guldglimmer i og Gro er inde i rosa periode;) 
De er som altid super i kvaliteten og de sidder perfekt på hendes fod! Glæden var stor da hun åbnede æsken og hun udbrød eeeeeejjjjjjjjj de er flotte – næsten i kor med mor her! 
Jeg har købt begge par her hos boozt.com
Via søde Camilla som har bloggen Camillasfashionlab.com fik man en pæn rabat hvilket hjalp en hel del når man er på SU. Camilla har tit gode tilbud og tip på bloggen, så kan kun anbefale at følge hende 🙂
Døm selv – jeg er vild med dem:

Jeg bestilte samtidig et par New balance til hende. Hun havde også et par sidste år og de sidder rigtig godt på hendes smalle fod og så er de lette og nemme at løbe rundt i. Hun duer ikke til tunge, klodsede sko.
Jeg har valgt dem i farven Rasberry og de faldt i god jord. Jeg var dog også lun på et neutrale grå par, men vidste at disse ville gå rent ind hos hende – og ganske rigtigt!

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfristelser fra Norlie