We do wood love

VM i 1/2 marathon – jeg gjorde det!

I går lørdag løb jeg mit første 1/2 marathon. Det var ikke hvilket som helst halvmarathon, det var nemlig VM. Det var en af de største oplevelser jeg har haft og jeg vil aldrig glemme den.

Knap 30.000 løbere var vi udover eliten, men trods den enorme menneske mængde gik det smertefrit og det føltes slet ikke som om vi var SÅ mange mennesker.
Vejrguderne var med os – solen strålede fra en skyfri himmel og København var så smuk!
 
Da jeg blev syg for halvandet år siden og lægerne endelig fandt ud af at det “bare” var POTS jeg fejlede meldte jeg mig til 1/2 marathon. Mit mål var at når jeg nu overlevede og ikke havde kræft som nogle antog eller hjertefejl, så skulle jeg vise både folk og jeg selv at dette skulle jeg nok klare. Selvom der har været modgang og det tiltider har været hårdt at løbe med min sygdom – var det det hele værd!
 
Løb har som jeg før har skrevet, været min vej til at få POTS under kontrol, hvorfor det har været naturligt for mig at løbe så meget som jeg har gjort. Folks reaktion har tit været svær. De har haft svært ved at forstå hvordan jeg kan løbe når jeg var sygemeldt. Men jeg har lært at lukke ørerne og folk tæt på mig ved hvad løbet gør ved mig og jeg har lægernes ord for at det var vejen frem. 
 
Men nok om det – jeg gjorde det sgu! Og jeg er SÅ stolt af mig selv! Jeg glemmer janteloven for en stund og klapper mig selv på skulderen.
 
Jeg har været ramt af et hårdt POTS anfald samt migræne de sidste par måneder og har ikke løbet i 3 uger så var spændt på om jeg overhovedet kunne gennemføre det.
 
MEN det gik – jeg kom i mål og jeg fik min medalje med tiden 2.04.01 timer.
 
Mit mål var under 2 timer men alt taget i betragtning er jeg godt tilfreds. Jeg løb i et fint tempo hele vejen og stoppede kun ved væskedepoterne.
Herunder lidt billeder fra dagen
Jeg mødtes med søde Charlotte som jeg har boet på kollegie med og det var SÅ hyggeligt at dele det med en. Vi stod i kø 1 1/2 time blot for at komme frem til startfeltet – så det var rart at stå og sludre:)
Vi elsker vores medaljer;)

Inden det gik løs

Startnummer i hus aftenen forinden

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We do wood love