By Malene Birger lagersalg

Om at have et legende barn

Gro er fantastisk til at lege. Selv. Hun inddrager selvfølgelig også os andre og elsker at lege med andre men hun NYDER at lege for sig selv. Hun har faktisk været det lige fra hun var helt lille dog skulle jeg helst være i nærheden konstant. Efter at hun er kommet i en ny (bedre)  børnehave har hun udviklet sig så meget og sidder ikke på mig konstant. Hun er blevet sin egen og tør have sine egne meninger og lege sine egne lege. 


Hendes lille univers er fuld af god fantasi og hun er super god til at lukke alt andet omkring sig ude. Hun elsker sit værelse samt at lave små rum for sig selv i stuen og hendes leg.
Det er noget helt nyt for os. 
Vi er SLET ikke vant til ikke at skulle underholde.
Harald har ALDRIG leget og gør det stadig yderst sjældent. Harald er født for tidligt og er særligt sensitiv. Han har siddet på mig siden han kom ud af maven og er meget kontaktsøgende. Tv begyndte han først at se i det små da han var 4-5 år – det var kun mor og far der duede. 
Men det er en helt anden historie. 
Jeg er bare så glad for at observere Gros små lege. Det er så hyggeligt at stå på lur og lytte og så få et stort smil når man bliver opdaget. Som i dag hvor hun ringede til sine venner og inviterede dem hjem til hendes restaurent.
Jeg fik også lov til at være med til bords – og ih hvor var det hyggeligt! 

6 kommentarer

  • Åh hvor er hun bare sød 🙂 Karla er også vildt god til at lege selv, og finde på, syntes det er så fascinerende at observere og lytte når der bliver snakket til og med dukkerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare nogle skønne billeder. Og dejligt at det går godt emd den nye børnehave. Det er helt vildt så stor indflydelse børnehaven har på dem. Eller det er selvfølgelig meget naturligt, når det er der de tilbringer det meste af deres dag. Men man kan også meget hurtigt mærke på hele deres humør, om det går godt derovre.P.s. Jeg tror du har en overraskelse i ærmet omkring bloggen. Nu vil jeg ikke skrive for meget her, men mon jeg har ret ;)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er hun sød. Min mor siger også altid, jeg var så god til at lege selv – mig og en kasse playmobile eller en stak tegnepapir, og jeg skulle kaldes ud af værelse, når maden var serveres – og vips var jeg tilbage til min eventyrsopstilling igen.- Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Enig det er så givende at stå og observere og lytte til deres fantasifulde lille verden:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Signe. Enig børnehaven betyder alt. Hendes trivsel er i top og hendes humør derefter. Så skønt endelig at have en glad lille pige både ude og hjemme:)Hihi jo du har ret;) Det tager dog lige tid at få det hele på plads;) Håber det bliver godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Anne. Jeg har været ligesom dig som barn. Elskede at lege og var helt opslugt! Min søster derimod sad på lårerne af mine forældre – ligesom vores Harald gør;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Malene Birger lagersalg