By Nord lagersalg

Så lykkedes det!

Endelig her 7 måneder efter at vi overtog huset, har vi fået skabe i vores Walk through closet! Det er en længere historie hvorfor det var så længe undervejs så den springer vi over…;)

Men HOLD FAST hvor var det tiltrængt! Håndværkerne kom og satte dem op fredag forrige uge og nu er tøjet endelig flyttet ind. Der skal noget strygning til efter at tøjet har ligget i sække SÅ længe.

Det var en fornøjelse at se mine fine kjoler igen, mine jeans samt mine længe savnede t-shirts. Pludselig synes min garderobe så stor – men alligevel har jeg aldrig noget at tage på?! Vi må se om det hjælper på sagen nu…

Vi mangler bare et par trådkurve til undertøj og så vil jeg have skiftet grebene ud – det var bare nemmest at få håndværkerne til at bore for og sætte de andre i;) 

Det betyder også at soveværelset omsider begynder at tage sig rigtigt ud. Nu kan vi fokusere på de sidste detaljer. Det har været svært at se det for sig når rummet har været fyldt til randen af poser, sække og kasser. 
Vi vil have et stort spejl og jeg drømmer om et par Muuto Dots til et par tasker. Ligeså mangler der i min side en sengelampe. Jeg har endnu ikke besluttet mig. En Arne Jacobsen væglampe ville være drømmen, men det er pengepungen slet ikke til. Måske en Ball væglampe i kobber? 
Vi skal også bestemme os for om vi vil ha et par billeder på væggen bag sengen eller en galleri hylde. Decisions decisions…
MEN så langt så godt. Er en hel fornøjelse at gå i seng nu!

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Nord lagersalg