MINI A TURE udsalg

byKier

Kender i byKier?

Jeg har kendt til mærket i mange år og ungerne har både haft vinterstøvler, termostøvler  og sko derfra. God kvalitet – gode priser og klart anbefalelsesværdigt.

Gro har været heldig at få lov til at teste et par sandaler fra byKier denne sommer:)

Valget faldt på disse fine champagnefarvede:

imageHos byKier fokuser de på kvalitet, komfort og design. Deres mission er at gøre op med ideén om, at designerkvalitet skal være ekstremt dyrt?

Det er vigtigt, at både kvaliteten og ergonomien er i top når vi har med børnesko at gøre.  Hos byKier får du håndlavede børnesko og støvler  i lækkert italiensk skind, der giver dit barns fødder det bedste:

– 100% naturligt skind, der sikrer en god åndbarhed til dit barns fødder.
– den lette og fleksible kierFLEX® sål, der giver dit barns fod den bedste støtte og samtidig en fleksibilitet der sikrer fri bevægelighed for fødderne.

Gro har brugt sandalerne et par måneder i børnehaven nu og vi er meget tilfredse. De er nemme at få af og på for hende, sidder godt på foden og de holder til en lille tumlings hårde udskejelser!

Lige nu er der gode tilbud at hente i webshoppen du sparer netop nu 25% og fra næste uge 35%. I uge 28 er der hele 45% at hente! Det er værd at overveje om sandalerne til næste sommer skal klikkes hjem;)

image image imageimage

Indlægget bringes i samarbejde med byKier.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI A TURE udsalg