Evighedskalender

Haralds værelse

Velkommen indenfor hos Harald Vitus!

Så lykkedes det endelig! Jeg har lovet mange af jer (især jer som følger mig på Instagram) at lave et indlæg om ungernes værelser når de stod færdige. Nu er vi der hvor jeg synes værelserne er acceptable – ja jeg er perfektionist! Jeg tror altid der vil være noget som jeg liiige synes mangler eller som skal ændres. Men alt i alt er jeg godt tilfreds. Vi starter ud med Haralds værelse.

Harald er en stor skoledreng som skal i 1. Klasse efter sommerferien. En kreativ og følsom dreng som aldrig rigtig har leget, men derimod siddet hos os voksne eller været udendørs. Efter at han er startet i skole og efter vi er flyttet ind i det nye hus som er i ét plan,  er han begyndt at trække sig lidt tilbage for sig selv. Han elsker at ligge i sin nye store seng ( som enten min mand eller jeg sover i sammen med ham – vi var trætte af madrasser… ) og slappe af og nyder at sidde ved sit skrivebord og tegne eller tælle sine penge som han har i pengeskabet;)

Derfor er værelset også indrettet derefter. Der er ikke et stort behov for opbevaring og de reoler han har skal også skiftes ud. Han kigger stortset aldrig i dem – så hellere få en fin bogreol eller hylder.

Her får i så en mindre billedespam – jeg håber i kan lide det:)

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

 • Super lækkert værelse 🙂 Planen er jeg vil have ordnet værelser, mens jeg er på barsel, men er ikke lige nået så langt endnu 😉
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Olesen

  Hej
  Rigtig fint værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evighedskalender