Efterår på vej - tid til overtøj

Ferm Living AW14

Hvis du er en svag sjæl som jeg selv, så lad være med at kigge videre. Der er alt for mange fristelser… Nu er du advaret!

image image image image image image image image image

I dag kom Ferm Livings AW14 katalog på gaden.
Det er spækket med lækkerier! I forvejen ejer vi en del fra Ferm Living herhjemme på matriklen – og mon ikke også et par af jer læsere ejer en ting eller to 😉

Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg er meget glad for brandet herhjemme og glæder mig allerede til de fine julevarer som jeg allerede har forudbestilt så jeg var sikker på at få dem i hus.

Ferm Living fanger bredt. Der er styles til samtlige af husets rum og her er både design til det farveglade, sort/hvide men også det pastelfarvede univers.

Super lækkert interiør til fornuftige priser. Enkelt, flot og moderne design som passer smukt ind blandt boligens øvrige interiør.

Jeg selv er mest til deres sort/hvide print samt deres mørke træsorter og pastelfarver.

Ovenstående billeder er nogle af mine favoritter. Kunne have mange flere med, men man må have lidt selvkontrol (bare engang i mellem)
Især den nye hylde med fine hyldeknægte til er jeg helt vild med! Perfekt over sengen i vores soveværelse. De kendte opbevaringsposer i det nye ternede print er virkelig smukke og det fine runde tæppe (til kun 299) Musthaves!

Ydermere er den fine toiletpapirholder da for skøn! Sådan en gad jeg godt flyttede ind – især fordi vi stadig ikke har fået monteret en. Måske vi kan blive enige om denne..?!

Er i også solgt? Så kan i finde kataloget lige her.

De fleste styles kommer på lager september/oktober så hold øje:)

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår på vej - tid til overtøj