Efterårsklare fødder

Ønsker til stuen

image  Design By US Ballroom lampe // By Lassen Kubus // Normann Copenhagen Blocktable // Ellos gulvtæppe // By Klip Klap børnestol // Coop Flagermusstol // David Ehrenstråhle New York  Poster // About Graphics Laugh poster

Når efteråret nærmer sig og det bliver hurtigere mørkt, har jeg det med at få et akut behov for at skabe noget nyt herhjemme. Sådan lidt gå-i-hi agtigt. Kreere en hyggelig hule, hvor vi rigtig kan hygge os i de kolde tider.

Jeg bilder nok mig selv ind at det så er lovligt at forelske mig i en masse lækre ting – det er jo for hyggens skyld. Familiens 😉

Men jeg vil nu sige til mit forsvar at jeg i år er det lidt berettiget. Her mangler altså nogle ting herhjemme. Især i stuen… Vi har snart boet her i et (!) år og vi har stadig ingen billeder på væggene. Blot et – og det sidder der hvor jeg gerne vil have bygget en reol.

Ydermere mangler vi også lidt hygge belysning samt en lænestol. Og lænestolen kræver jo et sidebord og sidebordet kræver lidt nips…

Jeg håber at et par af ovenstående ting flytter ind de næste par måneder. Manden min savner et tæppe så mon ikke, at det er det finansministeren først godkender – jeg er absolut ikke fan af tæpper – men man må jo gå på kompromis.

Indlægget kan indeholde affiliatelinks 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Sannah

    Hvis du tilmelder dig ellos nyhedsmail er der rabatkode til 40% på den dyreste vare.. Så bliver tæppet lidt billigere:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsklare fødder