Savn & kærlighed

MarMar Copenhagen outerwear

image image image image

Som jeg viste jer her og her har jeg valgt at ungerne i år skal prøve det nye smukke overtøj fra MarMar Copenhagen.

Det er virkelig smukt! Farverne, pasformen og kvaliteten. Lækkerhed i højeste klasse!

Jeg har købt både jakke samt overtræksbukser til begge unger. Harald er nu så stor så flyverdragt er ved at være passé – dog har han fået en igen i år for at være helgarderet og SFO’en tager hårdt på overtøjet så der skal rigeligt til…

Gro skal stadig have flyverdragt på, men da jeg ikke kunne leve uden den smukke rosafarvede jakke til hende, faldt jeg i og købte et par grå overtræksbukser også. Tænker at de er lækre her de kolde morgener over hendes overgangs/termojakke og igen er det rart at have lidt ekstra overtøj til de våde dage 🙂

Overtøjet fra MarMar Copenhagen har været længe undervejs. Selve processen med at skabe det helt rigtige kvalitetsprodukt som samtidig har den optimale pasform og emmer af luksus og lækkert design, tager tid. Men nu er det her og heldigvis – jeg spår at MarMar Copenhagen outerwear er noget vi ser mere til i fremtiden.

Jakken er udstyret med smarte detaljer som slidstærk lynlås, ribkanter både ved krave og ærmer, fleecefór i lommerne og  aftagelig hætte.

Både bukser og jakker er lavet af slidstærk materiale med membran så det er vandtæt (8.000 – 10.000 mm.) og åndbarhed på 10.000 g.

Det er foret med thermolite, har tapede sømme og overtøjet holder til at blive brugt i alt slags vejr.

MarMar Copenhagen outerwear findes i alderen  2 – 14 år og priserne ligger på mellem 699 ,- for bukserne og 1099,- for jakken.

Vi glæder os til at det bliver vinter 😉

Du finder overtøjet lige her hos MarMar Copenhagen

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savn & kærlighed