Sorte drømme

Merci – lækker luksus shop!

image

 

Jeg har netop opdaget denne skønne butik og må altså dele den med jer.

Merci er en lækker livsstilbutik, som sælger lækkert designer tøj, smykker, kvalitets chokolade og kunst.

De fører nogle af mine absolut favorit brands som By Malene Birger, Kokoon og Yvonne Koné. Jeg elsker når flere brands er samlet ét sted, så man slipper for at flakke rundt fra shop til shop.

Endvidere har Merci mærker som Baum und Pferdgarten, Wolford, Pernille Corydon, Heartmade, Billi bi og mange andre i butikken.

Merci har også en fysisk butik beliggende i Give, som har eksisteret siden 1987 og har alle årene været ejet af Marianne Dragsbæk. I september åbnede Merci deres online shop, så nu kan man også få glæde af deres lækre mærker og gode service i resten af landet.

“Det er vigtigt for os at kende vores kunder og hjælpe dem bedst muligt. Vi er altid up to date og følger de nyeste tendenser , så vi kan guide og vejlede vores kunder bedst muligt. Vi udvælger nøje vores mærker og de styles vi ønsker at have i butikken, så vi altid har det bedste af det bedste”

Ovenstående collage viser nogle af mine favorit styles som jeg drømmer om. Især den smukke ternede strik fra By Malene Birger og den prikkede kjole fra Kokoon står højt på ønskelisten. Jeg har ladet mig fortælle at Yvonne Konés stiletter er ren forkælelse for fødderne, så sådan et par drømmer jeg også om. Drømme kan man jo altid og måske manden læser med…;)

Følg med her på bloggen og Instagram – jeg har en lækker konkurrence i ærmet til jer i samarbejde med Merci. I kan godt glæde jer 🙂

Du kan shoppe lige her og følge med både på Instagram under @mercigive og på Facebook.

 

image image

 

Indlægget bringes i samarbejde med Merci

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte drømme