Nyt læsestof + et tip

Den smukkeste foldemadras

imageEn smuk madras er flyttet ind herhjemme. Den har længe stået på ønskelisten og nu blev det endelig min. Det er selvfølgelig en foldemadras fra by KlipKlap jeg taler om. Et design der på samme tid både er smukt, enkelt og praktisk 🙂

Vi vil bruge den i stuen både til ungerne, men også som en ekstra stol når der er brug for det. Gro bruger den allerede til at bygge huler med og Harald sidder på den når han tegner ved tegnebordet.

image

Jeg valgte den i den lysegrå udgave da jeg synes dem passer godt ind i vores lyse, nordiske stil herhjemme.

Madrassen fås lige her hos Pixizoo, som også har mange andre lækre brands på hylderne 🙂 Jeg er også helt vild med den lille lænestol fra by KlipKlap – dog tror jeg ungernes numser er ved at være lidt for store til den – desværre 😉

Indlægget bringes i samarbejde med Pixizoo

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Åh, super lækker madras – og god idé! Åh, jeg elsker virkeligt når lækkert design og funktionalitet går hånd i hånd! – og det er den madras virkeligt et eksempel på!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt læsestof + et tip