Juledug

Gros fødselsdags- og juleønsker

imageTipi Mylittlevibes // EGG cykelhjelm // Mikrofon // Fabelab sengetøj // Fabelab krone // Trompet // Tromme // Cam Cam sækkestol

Næste søndag bliver vores lille Gro 5 år. Jeg forstår det slet ikke. Jeg synes at jeg lige har født hende og nu starter hun i skole til sommer! Stop tiden…

Gro har fødselsdag relativt tæt på jul desværre, så alle ønsker falder på en gang. I år har det været svært. Hun leger mest med sit legekøkken og sine bamser.  Hun ønsker sig meget få ting og det er altså svært at sprede ud på hele familien… Hun har fået en ny cykel af mormor og morfar på forskud og den knuselsker hun. Hun er så sej til at cykle selv i børnehave!

Vi har købt den smukke tipi fra Mylittlevibes.dk – om det bliver en fødselsdags- eller julegave må tiden vise. Det kommer nemlig an på hvornår den lander på matriklen. Vi har også købt den super søde EGG helmet cykelhjelm til hende. Den bedste cykelhjelm ever! Vi er SÅ glade for Haralds. Håber at det falder ud således at hun kan få tipien til sin fødselsdag og hjelmen til jul.

Ønsker efter hendes eget hoved er : Trompet, Trommer, en blå bold med røde prikker og et par blinkesko! Jamen det er jo så det…

Jeg har fundet et par andre ting som jeg ved st hun vil elske. Bla. Den søde Pandalampe samt mikronststivet. Jeg ved at hun får begge dele og hun bliver lykkelig!

Derudover har jeg selvfølgelig suppleret med lidt lækre ting jeg godt kunne tænke mig flyttede ind og som jeg er sikker på at hun vil blive glad for 😉 Bløde pakker har altid været i høj kurs her.

imagePandalampe // Soft Gallery sengetøj // Grå bObles

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juledug