Spar 25% på FC Barcalona - julegavehit!

Lækkert sengetøj fra By Nord – til god pris!

image image

Et lille sneakpeak på vores nye soveværelse – desværre er min mobil gået i koma og tager pludselig meget grumsede billeder 🙁 Så jeg håber den snart kommer i orden så i kan se hvor smukt sengetøjet er irl! Jeg mangler lige en sengekappe eller stort lagen samt et par lækre puder så er sengen klar 🙂

Sengetøjet hedder Frej Solid og er i farven Stone.

Som i ved er By Nord mit foretrukne mærke indenfor interiør herhjemme. Vi har en del af sengetøjet efterhånden og det er altså bare kvalitet som holder i flere år. Smukt, enkelt og nordisk design – det er lige mig.

Da jeg sad og kiggede rundt på den nye kollektion faldt jeg over butikken shop4her.dk De har et stort udvalg af sengetøjet og i shoppen findes både til mor/far, junior og baby.  Både det velkendte med dyreprint men også det nye design som jeg var ude efter fører de. Desuden har de den bedste pris på By Nord jeg har set på markedet – og jeg har kigget længe 😉 Jeg går aldrig af vejen for et godt tilbud og deler det gerne med jer 🙂

Hos Shop4her.dk kan du få det lækre sengetøj som ovenstående til 549,-  inkl. Pudebetræk, hvor det koster 649,- andre steder. Det smukke nye snake print – som jeg savler over – findes også i shoppen og her sparer du ligeledes en del. Det koster her kun 549,- hvor det står til 699,- hos andre. Selvfølgelig er det populære sengetøj med dyreprint også til gode priser. Måske et julegavetip?

Ydermere er der også penge at spare på de smukke viskestykker og badeforhæng som vi også er tilhængere af herhjemme.

image
image image

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på FC Barcalona - julegavehit!