Den lille sorte #lbd

Fit for fight – om 1 år!

imageVi er netop kommet retur fra hospitalet, hvor jeg skulle undersøges og scannes i dag. De ville gerne være sikre på at alt var som det skulle være her efter 3. operation.

Jeg indrømmer gerne at jeg var lidt smånervøs og overvejede om jeg skulle pakke toilettasken, hvis nu…

Men det gik godt! Wehuuuu! Alt så pænt ud. Mine blodprøver var for første gang i måneder rigtig pæne. Intet tegn på noget infektion eller lignende. Scanningen viste ligeledes at alt var normalt og fredfyldt. Den store cyste på æggestokken der var efter operationen, var endda også væk, så Hr. Overlæge var positiv. Jeg fik fjernet sting i de to ar de genbrugte og sygeplejersken sagde at det var nogle pæne ar og at jeg helede pænt op. Dejligt at høre når nu ens mave er skamferet 😉

MEN det der var lidt hårdt at få at vide var, at min krop er så medtaget at det vil tage hele 2015 at genoptræne. Som lægen sagde så var jeg til næste jul ved at være mig selv igen. SLAM! Det var lidt hårdt at høre. Jeg kan jo udemærket godt se og mærke at min krop har det rigtig skidt. Det har været et mega hårdt forløb den har været igennem og det kræver altså noget træning før den kommer sig helt. Min muskelmasse er svundet ind og jeg kan dårligt nok gå ud til toilettet uden at blive forpustet eller få ondt i benene.

Den værste besked var dog at jeg ikke må løbe. Ikke bare her i den kommende tid – men HELE 2015! Ingen løb, ingen hurtig gang i et helt år. Jeg elsker jo at løbe – det er min måde at kontrollere min POTS på og det giver mig fred i kroppen og velvære. Jeg har altid været meget fysisk, så det bliver virkelig en stor udfordring. Men sådan må det være – det er nok godt givet ud i sidste ende.

Lægen ville gerne at jeg gik i gang med at svømme og dyrke yoga i det nye år. Det ville være nænsomt for kroppen og genopbygge mine muskler på en mild måde.

Det er ved at gå op for mig hvor sindssygt et forløb det har været og hvor hårde de sidste 3 måneder har været for os alle. Situationen bliver pludselig virkelig når en læge giver en ovenstående besked og beder en om at passe på sig selv og bruge 2015 på at komme ovenpå.

Men nu er der lys for enden af tunnellen. Nu må vi videre og det trænger vi alle til. De næste par dage tilbringes på langs under dynen og så ser vi hvordan juledagene går og starter så stille op i det nye år med noget yoga og svømning. Håber at jeg kan finde noget ordenligt heroppe som kan hjælpe mig på vej.

En lille update herfra – det var forhåbentlig den sidste af slagsen ovenpå operationerne 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Kannakys

  Sender positive tanker og kærlighed til dig og din familie denne tid <3

  Glædelig jul.

  Kram en trofast læser/insta-følger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak 🙂
   Også glædelig jul til dig og dine og tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille sorte #lbd