Fit for fight - om 1 år!

Hvad mon der ligger under træet…

image

Nordic stel // DW ur // Ferm Living salatbestik // David Ehrenstråhle poster // Lyngby vaser // Ballroom lampe // Sort Riflet Royal Copenhagen // By Lassen Frame // Yvonne Koné stilet // By Lassen Kubus // Kähler fad // By Malene Birger clutch

Udover fred på jorden, godt helbred, glæde og kærlighed til alle – ønsker jeg mig nogle af ovenstående ting. Jeg ved udemærket godt at jeg ikke får en brøkdel af dem, men jeg drømmer alligevel og her i juletiden må man gerne. Hvornår skulle man ellers ønske sig noget. Julen er en magisk tid – for dem der kan lide at jule vel at mærke.

I mange år har jeg aldrig vidst hvad jeg ønskede mig men de sidste par år og og især efter at vi har fået hus står ønskerne nærmest i kø for at komme på listen 😉

Jeg har mange andre små ønsker som ikke kom med her, men derudover ønsker jeg mig et billede af min lille niece som kom til verden i 2014 og ydermere ønsker jeg brændende at 2015 bliver året hvor vi får ungerne foreviget af en professionel fotograf. Jeg vil så gerne have nogle store billeder af dem hængende på vores meget hvide vægge.

Jeg er helt forelsket i fotografen Sisse Langfeldts univers og håber at det lykkedes i år.

Og kære julemand, hvis muligt ønsker jeg mig også ham her – måske bare lige en time eller to 😉

imageHåber i får en underskøn lillejuleaften 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for fight - om 1 år!