Har du styr på de sidste julegaver?

Hvor blev december af?

imageSå kom julen pludselig tæt på. I skrivende stund er der kun 4 dage til juleaften – jeg forstår det slet ikke. December er virkelig fløjet afsted i år.

Den første uge i december gik med lidt let oppyntning inden Gros børnefødselsdag for hele børnehaven d. 4/12. Hvor er jeg bare glad for at jeg nåede at pynte lidt op inden jeg blev indlagt d. 7/12. For ungernes skyld. Så har de da haft lidt jul at kigge på, selvom det ikke er blevet til juletræ i år. Julebagning og opførelsen af konfekt har ligeledes været ikke eksisterende i år. Heldigvis har Gro bagt pebernødder i børnehaven og Harald fik også trillet pebernødder hos en skolekammerat. Så dejligt. Næste år tager vi revanche – der skal bages og smeltes chokolade til denne store guldmedalje!

Når man er en julegris som mig, er det ekstra hårdt at se december gå forbi, mens man bare ligger skidt i sengen og ser til. Jeg bliver faktisk lidt trist ved tanken, men prøver at minde mig selv om at vi nok skal få indhentet julehyggen i de mange kommende år. Men hårdt det har det været.

Nu er december så småt på hæld uden skyggen af et dalende snefnug og ungerne er i dag taget på juleferie på landet. Jeg ligger stadig i sengen og er skidt. Mandag skal jeg på hospitalet og scannes, så vi kan se om alt nu er som det skal være denne gang. De tør ikke rigtig tage nogle chancer mere. Farmand skal arbejde både mandag og tirsdag, så vi vurderede at ungerne synes det var sjovere at komme til mormor og morfar end at blive herhjemme ved kedelige mig… Så følger vi andre trop senere og SÅ skal der Jules hos. Glæder mig!

imageVi skal desværre ikke selv åbne dørene for julegæster i år alligevel – så heldigt at jeg ikke nåede at spendere penge efter den dug som jeg snakkede om tidligere 😉 Lægens dom var at jeg skal holde mig i ro og det faktum at jeg absolut ingen energi har, holder vi julen ude hos farmor og farfar. Det skal nok blive godt, det ved jeg – julen er jo altid dejlig og det handler om bare at være sammen.

Men jeg elsker at kredse om julebordet. Opdækning, pynt og julemaden. Hele pakken. Det må blive en anden gang.

Jeg er bare lykkelig for at vi nåede at holde Gros børnefødselsdag når nu jeg var indlagt på selve dagen, hvor hele familien skulle have fejret hende. Så bløder mit moderhjerte lidt mindre. Jeg skriver mere om det i et andet indlæg.

Hvad med jer – er i gået på juleferie?

God weekend derude 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • December kommer bag på mig hvert år! HVERT ÅR! Jeg har fx først lige fået købt julegaver her fredag… (Og jeg er altså på barsel…) Vi har heller ik fået bagt eller klippet pynt… Pyt skidt, barnet overlever nok 🙂
  Kan I ha en rigtig dejlig juleaften – så må du jo nyde, at du ikke skal lave noget, men bare slappe af og komme dig ovenpå lidt for meget action!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hihi, ja det bliver jo nok jul alligevel 🙂
   Glædelig jul til jer < 3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du styr på de sidste julegaver?