Rya love

Ferm Living forårs favoritter

imageJeg har fundet lidt af mine favoritter fra Ferm Living – i det gyldne tegn må man sige.

Salatbestikket har jeg vist jer før og det lå altså ikke under træet. Derfor må det på ønskelisten igen – sådan en liste er jo altid rar at have selvom jeg først fylder år i juni 😉

Jeg mangler altid et redskab til at måle med når jeg bager – bruger altid vægten – men det er tit lidt omstændigt hvis jeg kun lige skal have en dl. sukker fx. Derfor må de fine måleskeer samt bæger ligeledes på listen.

Jeg er vild med de fine krukker Ferm kommer med her til foråret. De ville se underskønne ud i min vindueskarm fyldt med krydderurter. Elsker krydderurter og pæne krukker. Win win!

Jeg leder stadig efter nogle fine grønne planter til stuen – jojo nu skal der lidt liv ind og det skulle jo være så moderne! Når jeg finder den rette plante ( er ikke nemt her i provinsen) skal den uden tvivl stå på et af disse stativer – så er der også større chance for at vores kat Anton ikke overfalder den…

Her snart 1,5 år siden vi overtog huset har vi stadig ikke fået toiletpapirholdere op… Det fungerer egentlig fint nok, men for Gro er det et problem. Hun er begyndt at tørre sig selv og hun kan altså ikke nå rullen når den står i vindueskarmen… Derfor tænker jeg at denne kunne være ret fin. Den er ikke så kedelig som de fleste almindelige holdere…

Jeg håber lidt på at shine køkkenet lidt op den kommende tid med disse fine gyldne ting – det ville være en flot kontrast til vores ellers meget hvide køkken.

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rya love