Je suis Charlie

Molo pre SS15

image Da ungerne var mindre brugte jeg MOLO rigtig meget! Elskede deres heldragter, bodyer, undertøj og stjernebukser. Kvaliteten var bare i orden og farverne holdt super godt.

Så skete det at jeg blev lidt farveforskrækket og blev den onde mor som nu iklædte ungerne i pastelfarver – og gør det stadig 😉

Men begge unger er glade for farver – især Gro (tør ikke tænke på hvordan hun ser ud engang i mellem når hun selv går i skabet) så lidt kulør kommer der altså i skabet.

MOLO kommer med denne SS15 kollektion virkelig med nogle smukke farver og sammensætninger som jeg ikke kan stå for. Jeg er fuldstændig forelsket i det smukke Pink Poppies print og Gro må eje både kjolen og de bløde leggins.

Mine favoritter til Gro er på collagen ovenover og derudover kommer der også en smuk blå kjole med svømmende tigre og en irgrøn med katte som en vis ung dame nok også ville falde for 😉

Til Harald er jeg vild med de bløde seje bukser – hvorfor gå i stramme jeans når man kan gå i bløde bukser hver dag?! Det er hans motto…

Derfor må både de sorte og blå vist flytte ind og de har også en ok pris på 279,- parret. De fås også i en anden farve.

Det seje Tailor Tatoo print er virkelig fedt og der er t-shirten min favorit og som den badeglade vandhund han er, må de fede badeshorts også gerne flytte ind.
imageHvad siger i – kan i lide kollektionen?

Det hele fås her hos Babyfryd, der som altid har et kæmpe udvalg i Molo.

Husk at du kan købe med kredit til børnepengene (også dem i april!) – det er værd at skrive sig bag øret hvis du har storshoppet januarudsalg men gerne vil sikre dig nogle af nyhederne som altid ryger hurtigt.

 Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Je suis Charlie