Soft Gallery - sale is on ~ 40 %

Omrokering og nye behov

image
Forleden tog fanden ved mig og jeg rykkede lidt rundt herhjemme. Jeg trængte til at der skulle ske lidt – har gået hjemme længe nu og i den forbindelse set mig mere og mere ond på stuen. Heldigvis kunne det lade sig gøre, da jeg skubbede tingene rundt på håndklæder… Jer der følger med på IG har måske set at sofaen har fået en ny plads – således at den nu står centralt i rummet. Det var den placering jeg oprindelig havde tiltænkt den og nu skal det altså afprøves.

Men der sker jo altid det, at når man omrokerer, så opstår der pludselig nye (læs: akutte) behov for nye/andre ting. Pludselig synes jeg at vores Woody reol så forkert ud der i det tomme hjørne – pladsen byder mere op til en enkel lænestol efter min mening. Et par billeder/posters ville hjælpe på tomheden og måske en hylde på væggen – hylden kræver både lidt nips og planter og så ruller maskinen 😉

Som i kan se fremstår det lidt tomt men det syner nu lidt værre på billedet end det er 😉 Men skal lige finde ud af hvordan det indrettes bedst. Jeg er rimelig meget fan af stående billeder og tror jeg vil prøve mig frem med det til at starte med.

image image

Ydermere mangler vi en lampe. Det har vi nu hele tiden gjort – men nu er der pludselig åbnet flere døre. Fordi sofaområdet nu er lidt mere fritstående, kunne man måske have en lampe henover sofabordet? Det har jeg aldrig før set som en mulighed men tænker faktisk at den ville skabe lidt hygge og samle arrangementet lidt.

 

imageHvad siger i? Har i erfaringer med en lampe over sofabordet? Hænger den i vejen? Generer lyset når man sidder i sofaen?

Her kunne den store Ballroom lampe fra Design By Us være et godt bud. Jeg har længe gerne ville have den lille model i hjørnet – synes det er en fantastisk smuk lampe.

Den sorte PH pendel kunne også være en mulighed. En tidsløs klassiker og jeg er helt skudt i den sorte udgave!

Jeg har dog også et voldsomt crush på den fede Flos lampe. Men jeg ved ikke om den egner sig til et hus som vores. Den ser så smuk ud på nogle af de stylede billeder jeg har set – men det er alle rum med højt til loftet. Det har vi jo ikke – vil den så se for malplaceret ud?

Lampe Grass har jeg vist jer før og den spøger stadig…

Ja som i kan se er jeg lidt i syv sind 😉

Den smukke Tom Dixon pendel, som jeg har sukket efter siden jeg så den første gang, kunne også se flot ud. Jeg ved bare ikke helt om jeg synes den er “for brugt”. Man har set den SÅ mange steder efterhånden og måske jeg bliver træt af kobber på sigt?

Argh – hjælp mig lige…

imageIndlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Gallery - sale is on ~ 40 %