Hvor blev tiden af?

Breaking bad – better late than never!

BreakingBadOMG – hvordan har jeg nogensinde kunne tillade mig at ytre at denne serie ikke var noget for mig og at manden da måtte være helt lost siden han kunne være SÅ opslugt af to mænd i en skurvogn på Netflix! Det er selvfølgelig den populære serie Breaking Bad som jeg snakker om. Den er jo ikke ligefrem den nyeste kjole i skabet, men bedre sent end aldrig at få øjnene op for en – hvad jeg vil sige – musthave serie at have set.

Mange af jer derude har sikkert allerede set den og tænker old news – men måske sidder der et par stykker som jeg selv og det er jer jeg vil nå ud til i denne omgang.

SE DEN! Kortere kan det ikke siges. Den er virkelig god og man bliver hurtigt afhængig. Breaking Bad handler kort fortalt om hovedpersonen Walter White, en middelaldrende herre som pludselig får konstateret dødelig lungekræft. Med en kemisk uddannelse i bagagen og ønsket om at sikre sin familie økonomisk begynder han at fremstille og sælge  metamfetamin med sin tidligere student Jesse Pinkman – et nyt spændende kapittel begynder.

Til jer der er helt fremme i skoene, så er der netop kommet nye afsnit af House of Cards på Netflix samt sæson 6 af Sons of Anarchy er også netop lagt op :o)

God fornøjelse!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Syntes virkelig jeg har prøvet – kan se jeg er kommet helt til sæson 2 episode 11 – og den fanger FREMDELIG ikke;o tror ikke det er noget for mig;o (men vil gerne li’ den – *alle* andre ser den jo;/)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Jeg vil sige at jeg har set det lidt sporadisk til at starte med og blev så først fanget noget senere – så måske du bare skal se noget mere ;o) Synes at den bliver mere og mere spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh jeg elsker den serie! Min kæreste og jeg er startet på Better Call Saul (er det ikk det den hedder?!), som jo er med ham advokaten fra Breaking Bad. Den er altså også meget god – ikke Breaking Bad god, men ganske udemærket 🙂

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor blev tiden af?