Rudolph Sun - nu til børn

En pige i trivsel

imageGro er simpelthen så glad for tiden. Det varmer mit moderhjerte helt enormt! Fra at være en stille, rolig og genert pige, er hun nu fræk, smilende og glad.

Hun har altid været en glad pige herhjemme men så snart den hed børnehave blev hun stille og ked. Hun har grædt ved aflevering i børnehaven LÆNGE og var aldrig glad når jeg hentede hende. Intet glimt i øjnene, ikke aktiv, ikke smilende.

Så tog vi det bedste valg nogensinde. At flytte hende. Ny børnehave. Nye voksne. Nye børn. Resultat: en glad pige som er blomstret op. Fræk på den gode måde nu – altid glad og altid igang med at lege i børnehaven. Motorisk har hun foldet sig ud og er knapt så genert længere.

Hun elsker sin børnehave. De voksne, børnene, aktiviteterne. Vi forældre kan tydeligt mærke forskellen. Trygheden som de dygtige pædagoger giver børnene og følelsen af at de er vellidt. Pædagogerne gider børnene. Værdsætter deres arbejde og er gode til det. Jeg er så glad for at vi ‘gjorde det’ og så taknemmelig for den børnehave vi nu har. De har virkelig gjort at Gro vil huske sin børnehavetid som en dejlig periode med gode, trygge og sjove minder.

Hun er så glad for den at det bliver svært at sige farvel. Hun har først lært hvad det vil sige at gå i børnehave det sidste år – og hun fortjener også at nyde det. Nyde at lege. At være barn. Samværet med de voksne og kreativiteten. Trygheden.

Men nu skal hun sige farvel. 1. Maj starter hun i mini SFO og efter sommerferien hedder det børnehaveklasse. Puha. Jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på det. Hun er klar til at gå i skole siger de kloge – men jeg kunne godt onde hende et år mere i børnehaven. Mest fordi hun selv ikke har lyst til at komme i skole. Hun vil bare gerne gå i børnehave siger hun. Samtidig er hun også møg nysgerrig på sin storebror som går i skole og det vil klart være en fordel at han går på samme skole.

Åh jeg synes det er svært. Måske er det fordi min lille pige netop er blomstret så fint og hun omsider er glad eller også er det fordi at hun er min lille pige. Nummer to. Den mindste. Sidste skud på stammen.

Mor til to skolebørn. Føler at jeg lige har født dem. Kliché ja – men det gør det ikke mindre ondt af.

Har i med store børn haft de samme følelser?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rudolph Sun - nu til børn