Forkælelsesdag med IN - og du kan komme med!

ENFANT til de små

Enfant

 

Nu står den jo ikke ligefrem på flere små babyer herhjemme og mine unger er forlængst for store til ovenstående styles – men er det ikke bare fint!

På CIFF i starten af året besøgte jeg EN FANT – et mærke som jeg aldrig rigtig har bidt mærke i før. Der kommer nogle musthave termostøvler til Gro i sølvglimmer her til efteråret og ellers er jeg faldet for denne fine kollektion til de små. Godt jeg har en lille niece der kan blive forkælet ;o)

Det fine print med hvaler findes også som sengetøj og det har Harald fået. Det er virkelig lækker kvalitet og et ret sødt print uden af blive alt for puttenuttet.

Jeg er helt vild med de fine bukser med zigzag mønster og de lækre lammeskindsfutter! Sidstnævnte koster kun 249 kr – det er altså en fin pris!

Jeg har fundet det hele her hos Merci, som netop har valgt at tage det i shoppen som et supplement til deres stilsikre kvindeunivers :o)

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelsesdag med IN - og du kan komme med!