Pest eller kolera

Et nyt kapitel

Et lille pip herfra – måske nogle har bemærket at jeg ikke er ligeså aktiv både her på bloggen men også på Instagram som jeg plejer. Der er en årsag – og det er en god en af slagsen denne gang 🙂

Som overskriften lyder har jeg taget hul på et nyt kapitel i mit liv og for første gang i mit liv (mht. studie) har jeg en god fornemmelse i maven. Yeah!

D. 2. Februar troppede jeg op på KEA sammen med 100 andre forventningsfyldte mennesker. Jeg har valgt at tage uddannelsen til multimediedesigner og jeg føler mig allerede godt tilpas. Jeg er træt og brugt her efter de første to uger – men på den helt rigtige måde. Det er skide sjovt. Det synes jeg virkelig. Når først man er nået udover det punkt hvor man hiver sig i håret fordi man absolut ingen kendskab til Photpshop har – så er det et ganske fedt studie. Jeg har mødt to søde piger som jeg nyder at dele min nye hverdag med og som har nogenlunde de samme forudsætninger og forventninger til studiet som jeg selv. Skønt!

Det var dog svært at tage beslutningen om at gå igang så hurtigt efter operationerne. Men nu kom jeg altså ind og for at være ærlig, så trænger jeg sku også til at komme ud blandt andre mennesker og gøre noget for mig selv. Komme lidt i gang igen, mærke livet og føle at jeg faktisk udretter noget.

Dét at være studerende er et stort privilegium og jeg sætter stor pris på at vi kan få det til at hænge sammen herhjemme. Ungerne kommer til at mærke en lille forandring, da de kommer til at være en anelse længere i institution – men heldigvis ikke meget da den nye skolereform sørger for at de er godt sat fast et pænt stykke af eftermiddagen. Men det er en ny hverdag og vi skal alle tilpasse os. Jeg skal hele vejen til København dagligt, så der går lidt transporttid – men det hænger sammen og det skal det nok også blive ved med.

Jeg er glad. Glad helt ud tæerne og det er bare SÅ dejligt. Jeg ved godt at vi kun har været igang i et par uger og folk der kender mig tænker ‘jaja’  men det føles anderledes denne gang (og tro mig jeg har prøvet en del efterhånden…;))

Min krop har lige skulle følge med. Det er hårdt at gå fra at ligge på sofaen til pludselig at være igang hele dagen. Derfor tog jeg også beslutningen om at starte løb op igen som jeg skrev om her. Jeg er nødt til at kunne klare mit studie – jeg nægter kaste håndklædet i ringen. Det første modul består af afleveringen hver aften, så der er nok at se til – men skal bare lige ind i rytmen og til at planlægge.

Jeg håber at uddannelsen vil give mig nogle spændende muligheder bagefter – jeg glæder mig i hvertfald til at se hvor den tager mig hen 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

16 kommentarer

  • Lone B

    Held og lykke med det – kender godt følelsen af at føle sig temmelig “dum” når folk sidder og taler om et emne. Efter 23 år i samme firma er jeg – samme sted – ved at sadle om, og har været på Photoshopkursus, har lært om SEO, SEM og allemulige andre “frække” ord ifbm. hjemmesider, og om halvanden uge skal jeg på et 5 dages intensivt kursus i Digital Marketing der slutter med en eksamen – mig som ikke har været til eksamen i 25 år – og som stadig sidder med åben mund og polypper når alle marketingfolkene slynger om sig med fine ord. Hårdt – men også fedt at lære nyt. Pøj pøj både med helbred og uddannelse – det skal nok gå ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Tak:o)
      Haha, ja alle de nye ord – så langt er jeg ikke kommet endnu, men det er et super fedt område.

      Pøj pøj med kurset, det lyder alleriders!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • tillykke med det nye studie , og dejligt at høre at det går godt med. Super at du turde at tage springet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Tak :o)
      Nogæe gange må man have is i maven ;o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Hvor er det skønt for dig – og for jer alle ❤️ ønsker dig alt held og lykke på vejen. Jeg er sikker på jeres børn ikke lider nød af at være lidt længere i skolen om eftermiddagen. De får jo en glad mor hjem der har gjort noget for sig selv

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Tusind tak :o)
      Du har fuldstændig ret – dejligt at føle man er noget og det smitter altså på humøret!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt Maria. Jeg håber du forstætter med at være glad for det. Jeg læser sammen med flere der har taget deres bachelor på KEA, og de er super dygtige grafisk, og virker alle til at have været så glade for at gå derude <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fritz

    Godt og høre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Truc//petittruc1981

    SKØNT!!! Så krydser vi fingre for at det er DET HELT rigtige for dig. Så skal det nok blive sjovt 😉 Pøj Pøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Tusind tak – jeg krydser også fingre ;o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Astrup

    Super sejt gået. Er sikker på dine skønne børn ikke lider nogen nød af at være lidt længere i sfo så længe du er glad og sikkert har fornyet energi af alt det du lærer :0)
    Tillykke med jeres nye liv :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Tusind tak – jeg er helt enig. Håber det hele bliver lidt lysere nu :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

    Fedt!! Jeg er selv uddannet multimediedesisgner (2014) og har derefter fortsat med en top-up BA i Brand Design på KEA, Guldbergsgade. Er så glad for det, og var også meget glad for multimediedesign! Håber du bliver det samme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pest eller kolera