Påskepynt anno 2015 + nostalgi

Når Anna og Elsa kan danse på væggene

NU MED KODE SOM VIRKER

Indlægget er lavet i samarbejde med PHILIPS og der er en rabatkode nederst i indlægget

Frozen lampeGro har været heldig at få denne fantastiske lampe af PHILPS. Når man er en lille frk. Frozenfan lyste øjnene op så store som thekopper, da hun åbnede æsken. “Orv mor det er Anna Elsa!” (det kalder hun filmen)

Begejstringen ville ingen ende tage da hun fandt ud af at det ikke bare var en lampe der kunne lyse om natten hos hende, men ydermere også en projektor. “Det er ligesom i biografen mor!”.

Tre filmhjul følger med, som alle viser brudstykker fra filmen. Rullen sættes nemt ind i siden på lampen og Gro drejer så selv på den og skifter billede. Den kan lyse ca 1 meter alt efter hvor sart man er med skarpheden 🙂 På billedet nedenunder har jeg brugt blitz ellers kunne i ikke se billedet på væggen rigtigt. Men det er virkelig fint i mørke. Gro har haft lampen en lille uge og det er nu fast tradition hver aften at sidde på sengekanten og køre en rulle igennem. Så hyggeligt.

20150323_184018 20150323_184050

Den har virkelig vagt begejstring og det er ikke noget jeg blot skriver fordi indlægget er sponsoreret. Glæden i hendes små skinnende øjne siger alt og jeg bliver helt varm indeni. Det er så stort når ens børn pludselig er store nok til at blive oprigtigt interesseret i noget og fastholder interessen – og her er Frozen altså lige sagen pt!

Lampen koster kun 169.95 ,- et fund for de penge hvis man har en lille Frozen fan vel at mærke ;o) Den fås dog også i andre varianter – bla. Jake og Ønskeøens pirater, Cars og Spiderman.

MEN se nu her for jeg har nemlig fået lov til at forkæle jer søde læsere.  Med koden MAMA25 er der hele 25 %  rabat til de første 100 læsere! Koden gælder tom 1/6-2015.

Lampen købes med rabat ved at trykke lige her

Indlægget bringes i samarbejde med PHILIPS

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Truc//petittruc1981

  Øv nåede ikke at være en af de første 100

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Jeg finder lige ud af om der gået ged i den…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskepynt anno 2015 + nostalgi