IN live, venindehygge og bølger i håret!

Paris – here we come!

imageKilde

Det kan jeg kun være enig i – derfor har min veninde og jeg netop i dag booket en forlænget weekend til Paris ultimo juni!

Ih hvor vi glæder os! Vi har været afsted sammen før – både i 2005 med to andre gode veninder og så i 2012 kun min veninde og jeg.

Denne gang bliver det også kun Anette og jeg og vi tæller allerede dagene. Vi skal afsted fra fredag til tirsdag så der er god tid til både at få spist, hygget og ikke mindst shoppet. Vi glæder os meget til at nyde Paris – caféerne, butikkerne og bare byen i sin helhed. Tid til at pleje hinanden, vores venskab og nyde et par dage væk fra mænd og børn – det fortjener vi!

Man bliver aldrig træt af Paris. Punktum!

Vi skulle, ligesom vi var sidste gang, have været afsted her i foråret. Det giver et dejligt afbræk i perioden fra jul til sommerferien, men da jeg startede på studiet, kunne det ikke lade sig gøre. Nu har jeg jo en lang skøn sommerferie – så det var oplagt at vente dertil (selvom Anette allerede havde pakket kufferten ;))

Nu vil jeg gå til køjs efter endnu en hård og lang uge på skolebænken og drømme mig væk til duften af nybagte croissanter, som nydes på en skøn lille fransk fortorvscafé…

Godnat og rigtig god weekend <3

 

2 kommentarer

 • Hvilket hotel skal I bo på? Vil vildt gerne derned – har aldrig været der, men syns det virker uoverskueligt ift hvor det er bedst at bo (som turist). Laver du mon også en ‘Paris-guide’ når I har været afsted? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Vi skal bare bo på et billigt hotel tæt på Montmartre. Ikke noget fancy – men vi skal jo heller ikke sidde på hotellet;o)

   Det ligger ca 1 km fra centrum og vi plejer enten at gå rundt eller tage metroen. Det fungerer fint :o)

   Jeg vil gerne lave en guide når vi er retur – du må afsted – det er en skøn by!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN live, venindehygge og bølger i håret!