Paris - here we come!

Sukkertrangen…

image… vi kender den alle.

Trangen til noget sødt. NU. Den lurer konstant under overfladen og viser sit grimme ansigt bedst som man har prøvet at glemme den. Den kæmper sig tilbage gang på gang – uanset om man vil det eller ej. Jeg har taget mig selv alt for mange gange i at guffe pålægschokolade fra køleskabet eller en af ungernes figenstænger – i ren desperation!

Jeg er ikke sukkerforskrækket. Slet ikke. Jeg mener at så længe der er en sund ballancegang mellem sund og næringsrig kost, motion og lidt lækkert, så skal det nok gå.

Problemet er bare at der lige nu ikke er en sund balancegang. Ikke engang en ballance – for det går kun en vej og det er den forkerte. Sukkertrangen har overtaget alt for mig pt. Jeg kan ikke tænke på andet. Hele tiden mangler jeg noget lækkert og jeg MÅ bare have chokolade. Og tanker som: “ det er da også synd for mig”, “ jeg skal jo også sidde og skrive opgave”, “bare et lille stykke”, “du lever jo kun en gang…” fylder meget. Men hvad skal det nytte. Sukker gør absolut intet godt for mig. Jeg nyder en lækker hjemmebagt kage i weekenden, lidt fredagsguf om fredagen og lidt mørk chokolade hist og her – og det vil jeg til ingen tid give afkald på – men hvorfor er det pludselig at behovet for at tømme en matadormix, spise en Lionbar, 1/2 liter is, Cola, chips osv er der HVER DAG!?

Jeg er kommet derud hvor jeg er afhængig og jeg tror en kold (sukker) tyrker må være på sin plads. Sukker gør jo intet godt – udover en tilfredsstillelse i indtagelsesøjeblikket. Jeg er hævet i ansigtet, fingrene er tykke, kroppen er træt, jeg er doven og vægten stiger stadig stød. Så stop dog kvindemenneske siger jeg til mig selv – lige indtil næste gang jeg står i Rema…

Hvorfor er det så pokkers svært at bryde en ond cirkel?

Håber jeg kan få vendt skuden i en fart og opleve glæden ved weekend(guf)hygge igen – nu er det bare:” Nå hvad skal jeg spise i dag ?”

Den der badedragt passer jo altså heller ikke af sig selv…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • lchf gjorde virkelig tricket for mig… men har også virkelig arbejdet for det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

    Jeg har godt læst meget om det..Måske man skulle prøve… Er bare ikke så god til at have grænser… Alt med måde plejer at fungere – bare ikke pt ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris - here we come!