Forspirring, haveglæde og grønne fingre!

Black all over

BlackKjole Kokoon / Stiletter Yvonne Koné / Bucket bag Yvonne Koné / Strømper Wolford / lingeri Hanky Panky

På sådan en smuk mandag med fuld sol, blå himmel og 18 grader burde jeg måske vise et lidt mere sommerligt drømmeoutfit på bloggen. Istedet får i dette smukke sorte et af slagsen – en klassiker og sort går man aldrig galt i byen med.

Igen er det Kokoon der har fået mit hjerte til at hoppe en ekstra gang – denne gang med denne smukke og enkle drøm af en sort kjole. Må. Eje. Den. Den er jo perfekt til stort set alt – jojo den taktik slår aldrig fejl – det er jo en investering. Punktum. Sådan må det være. Den er jo smuk både med brune bare sommerben og til efteråret med lækre strømper, støvletter og en chunky strik.

Jeg kan da heller ikke tage til Paris, uden en klassisk sort kjole vel? God nok har jeg denne enkle #lbd også – men denne skjuler (de nok lidt for mange is sommeren byder på) lidt mere. Win win.

Må også få spinklet og sparet sammen til de klassiske pumps fra Yvonne Koné. De skulle jo eftersigende, være som en drøm at have på.

God mandag 🙂

 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forspirring, haveglæde og grønne fingre!