Så stik mig dog et bryllup!

Danmarkspremiere på Dragerytterne: Kapløb til kanten – se trailer lige her!

DRTTE_ep0103_2_General UseimageSå er der godt nyt til drage fans! Jeg har været heldig, som den første her i Danmark, at vise jer kære læsere traileren til Netflixs nye actionfyldte serie fra DreamWorks – Dragerytterne: Kapløb til kanten.

En ny super fed børneserie som har premiere d. 26 juni. Du kan se traileren og begynde at glæde dig sammen med ungerne nedenfor 🙂

Jeg har set traileren sammen med Harald og han synes den ser mega sej ud 😉 Han elsker filmene ‘Sådan træner du din drage 1+2’ – sidstnævnte er fornylig kommet på Netflix, så der er rig mulighed for dragefans at varme op til at den nye serie kommer til sommer 🙂

Hikke og Tandløs er tilbage i en ny, spændende og actionfyldt serie fra DreamWorks. Deres opgave er at udforske ukendte, nye verdener, finde aldrig før sete drager og stoppe krigen mellem vikingerne og dragerne én gang for alle.

Kort fortalt handler serien om drageridderne, Hikke og Tandløs, som finder et mystisk drageøje fyldt med hemmeligheder. Det leder dem til en helt ny verden fyldt med drager – dog bliver de forfulgt af en gruppe dragejægere, der vil gøre alt for at få fat i drageøjet og dets vilde kræfter!

Jeg har i hvertfald en dreng herhjemme som glæder sig til sommer 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så stik mig dog et bryllup!