To måneder til venindehygge og shopping i Paris!

Den perfekte gave til vores mor på hendes dag

20150427_165522Søndag d. 10. maj er det mors dag. Dagen hvor ens mor skal forkæles og dagen hvor landets blomsterforretninger kommer på overarbejde…

Jeg har egentlig de sidste mange år tænkt at argh burde man droppe den dag – jeg synes selv at jeg er sød ved min mor på andre dage end netop Mors dag, men det er nu også en hyggelig tradition som vi har holdt trit så længe jeg husker. Min søster og jeg slår os oftest sammen og køber en ting som vi ved vores mor bliver glad for. Lille eller stor – det er tanken der tæller. Hvis jeg køber blomster til min mor, ynder jeg at købe noget til haven, som hun kan kigge på hele året (eller i hvertfald når det er sæson) men i år har vi fundet på en super gave – synes vi selv 😉

Min mor lider af en hudsygdom. En sygdom som vi første gang så noget til samme år som vi fik Harald og som stadig ikke er under kontrol. Første gang min mor havde Harald i armene havde hun gummihandsker på – vi vidste ikke hvad det var hun fejlede og hun satte blodspor alle steder 🙁 Dengang var min mor en glad og frisk madamme, som elskede sit arbejde, kollegaer og at være igang hele tiden. Nu går min mor hjemme, ingen kollegaer, ingen at ping ponge med og er nødsaget til at være gevaldigt nede i gear i det daglige grundet hendes sygdom.

En sygdom lægerne stadig har svært ved at finde ud af. Hendes hud på hænder og fødder falder simpelthen af. De sprækker, laver kæmpe sår, bløder og har svært ved at hele. Hun skaller konstant og har svært ved at gå. Det har været en kæmpe omvæltning for både hende og min far. Ja også for os børn – men vi ser hende jo ikke i det daglige som min far. Eller jo efter at min søster er flyttet tilbage på landet, ses de ofte, og det gør mig glad at vide at der sker noget for min mor. Ellers er det sgu lidt kedeligt at sidde i en bette by på Lolland, hvor det ikke engang er muligt at købe en liter mælk længere!

Nå, men tilbage til den perfekte gave til vores mor! Et par über lækre Angulus sandaler! Angulus laver bare det bedste fodtøj og i år er de på banen med nogle super lækre sandaler/slippers lige til at stikke i til os voksne. Jeg har selv fået de hvide lak og ELSKER dem! Min søster og jeg har spenderet i disse smukke sorte af slagsen – min mor er fan af sort – og vi håber at hendes hævede og sårede fødder kan gå sommeren lidt bedre i møde med disse <3

Vi har købt dem her hos skønne Minmorsbutik.dk – og de er røget hurtigt!

Fejrer i også mors dag?

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To måneder til venindehygge og shopping i Paris!