God påske

Klar parat projekt “gamle krop tilbage” start!

10895446_1591780984378484_423352395_nSom overskriften lyder har jeg taget en beslutning. Nu skal det være – jeg vil have min præ operationskrop tilbage! Beslutningen har været længe undervejs, men jeg har tænkt at det nok gik i sig selv alligevel og det bare var kroppen der drillede. Men nej. Operationen, vand i kroppen og oppustethed kan ikke længere få skylden – det kan derimod chokolade ad libitum, Cola samt en sofa på ryggen. Her 3 måneder efter den sidste operation har vægten sneget sig op på + 8 kg! Jep du læste rigtigt. Det er mange kilo på så kort tid – og jeg tabte faktisk 5 kg i ugerne efter operationen. Så 13 kg mere har kroppen at bære rundt på og det kan mærkes. Jeg kan ikke passe mit tøj og de få bukser jeg kan skrue mig i er ved at lade livet. De springer langs lårene og selvom hullede jeans er et hit i de varme måneder – er det ikke lige på den fede måde disse huller gør sig 😉

Udover at det selvfølgelig er irriterende at jeg ikke kan passe mit tøj og naivt stadig køber forårs/sommertøj i str ‘I used to be’, så er det virkelig hårdt psykisk. Jeg vil ikke komme med en klagesang endnu engang – jeg har før fortalt jer om min krop, spiseforstyrrelse og kampen med den efter diagnosen POTS.

Men det gør mig nu ked af det, når jeg kigger i spejlet. Det er ikke den glade Maria jeg plejer at se og jeg ved hun er derinde. Hovedet har haft svært ved at følge med fordi de ekstra kilo er kommet på så hurtigt og i en tid, hvor fokus helt naturligt har været et helt andet.

MEN nu skal det være. For om ikke engang 3 måneder slentrer jeg altså rundt i Paris med min bedste veninde under armen og det må gerne være med en følelse af velvære og selvtillid. Følelsen af at være bare lidt lækker når man sidder på en lille fortorvscafé, slentrer ned af Champs-Élysées samt shopper lækkert tøj, vil jeg rigtig gerne mærke.

Så fra i dag af er det slut med kajkager, romkugler og cola – jeg tager lige en kold sukker-tyrker måneden ud og ser om jeg overlever  – så forsætter vi forhåbentlig ind i maj måned også!

Wish me luck!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

 • Good luck!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • held og lykke med det.
  Selv har jeg ikke modet til at tage en kold tyrker i så lang tid, for jeg ved at jeg får svært ved at holde det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak!:) Jeg har også rygrad som en regnorm – men er nødt til at give det et forsøg…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Sejt. Ville sådan ønske, at jeg havde overskuddet til det samme som dig. Stoppede med at ryge et år siden og har taget 13 kg på efterfølgende, så jeg kan kun nikke genkendende til at være træt af dellerne.

  Alt mulig held og lykke til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak!:) Jeg håber jeg kan klare det – nu må vi se. Er jo altid nemt at sidde og lave planer, men håber at når jeg nu har delt det med jer, så fanger bordet;)
   Håber du finder overskuddet engang – det er nu rart at komme dellerne til livs:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God påske