Den perfekte gave til vores mor på hendes dag

Lidt om at være en stolt mor ♡

924718_1572648299673664_719280856_nUden at lyde alt for selvfed – så taler billedet vist for sig selv. Jeg giver mig selv lov til at glemme janteloven i dette indlæg for jeg er simpelthen så stolt. Pavestolt! Helt ned i maven og ud i lilletåen. Min smukke dreng. MIN. Ham har jeg lavet. Jeg kan dog ikke tage æren for at han tager sig så godt ud på billedet – det kan derimod dygtige Sisse.

I søndags havde jeg booket Sisse til et photoshoot med begge unger. Jeg har lige siden de var små drømt om at få foreviget dem professionelt men efter et meget mislykkedes forsøg for 4 år siden, har jeg gået langt udenom.

Efter at have fulgt med på sidelinien længe hos dygtige Sisse Langfeldt på Instagram, måtte jeg dog give det et forsøg til. Vores meget hvide hjem skriger på Sisses flotte billeder på væggene.

Endelig kom dagen. Location var Arken som har et virkelig skønt udendørsområde – lige min stil til og vejret var nogenlunde. Koldt men med et smukt lys og ungerne løb sig varme.

Jeg skulle egentlig først modtage billederne om en måned men Sisse delte dette billede af Harald søndag aften på sin Instagram profil og jeg har fået lov til at dele det også.

Jeg vil gerne sige tak til alle jer som har lagt de mest søde og smukke kommentarer på IG – det er derfor jeg elsker det medie og jeg nyder hver enkelt af mine trofaste følgere. Tak fordi i gider følge med og fordi i gider smide en kommenter hist og her <3

Jeg glæder mig ustyrligt til at se resten af billederne. Gro er en lidt genert pige, så er spændt på at se hvordan hendes blev. Tålmodighed er en dyd…

Jeg vil lige tilsidst anbefale jer at kigge forbi Sisses profil for inspiration. Hun tager de mest smukke billeder og formår at gøre det til en leg for børnene. Jeg var skeptisk da Harald jo er særligt sensitiv og Gro er også en sensitiv pige af slagsen men det gik SÅ godt. Jeg er så glad og det var bare en hyggelig oplevelse.

Indlægget er ikke sponsoreret, jeg har skam selv betalt for shootet, men Sisse fortjener simpelthen et par skønne ord med på vejen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  F*** janteloven, du har nemlig nogle smukke, smukke børn, og det bør du da så sandelig også være stolt over. 😉 Hvor er det altså et godt billede af Harald. Jeg er sikker på, at der kommer mange mere fantastiske billeder ud af det “shoot”, og jeg håber, at vi også får lov til at se et af Gro, når du får billederne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tusind tak! Du kan tro at i får lov til at se Gro – kan nok slet ikke lade være 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gave til vores mor på hendes dag