Klar parat projekt “gamle krop tilbage” start!

Lidt om påske, yndlingssko og mælk i babserne!

IMG_20150403_203053 IMG_20150404_171109-1 IMG_20150406_104705 IMG_20150406_130934-1 IMG_20150407_123946-120150408_163751Håber i har haft en skøn påske derude og at hverdagen ikke har taget pusten helt fra jer allerede 🙂

Vi har haft en dejlig en af slagsen – dog er den gået lige så stærkt som den tid det tager at fortære et Kinderæg – men skøn var den! Vi glæder os alle allerede til at de næste helligedage rammer os.

Grundet min forstuvede fod var jeg noget bagud med en aflevering på studiet, så jeg måtte blive herinde og lave den samt pleje foden, mens ungerne storhyggede på landet hos mormor og morfar. En helt ok fordeling når planen nu skulle ændres synes ungerne og manden blev herinde ved mig hvor han trak i arbejdstøjet og gik i haven. Vi har nemlig både fået plantet hæk, buske, træer samt lavet smukke nye højbede. Mere om det snart.

Torsdag forlod min bedre halvdel mig til fordel for sin mors varme gryder og senere på dagen kom min søde søster og hendes kæreste med min lille niece. De skulle fredag aften i Tivoli og se Dirty Dancing og jeg skulle passe Emilie. Selvom det var lige midt i påsken, kunne jeg ikke sige nej, for hvilken ære at blive betroet med deres største kærlighed. Det var super hyggeligt at have dem heroppe, og vi nød at kunne gå lange ture (foden blev bedre og bedre) i det skønne vejr, hygge og sludre. Pasningen gik rigtig godt, så godt at jeg har fået mælk i brysterne! Det er lidt crazy at tænke på at der ikke skal mere til. Det er trods alt 4 år siden at jeg ammede – men Emilie må lige have trykket på de rigtige knapper 😉 Men hun er nu også dejlig hvis jeg selv skal sige det.

Søndag var vi alle til påskefrokost hos mine forældre med traditionel æggejagt i haven, frugtsalat i store mængder og gåtur på havnen. Skønt!

Jeg må altså lige slå et slag for mine lækre sko som er blevet mine totalt yndlings. De er SÅ behagelige at have på og man går så godt i dem – også lange ture. Jeg har købt dem hos søde Camilla og jeg lurer på de fine sandaler af samme mærke. De må da være perfekte at trave Paris tynd i 😉

Haralds jakke / Gros tøj / Emilies fleecedragt / Emilies sengetøj / Emilies tøj

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

  • Christina

    Lækre sko:) lurer også på dem. Har du taget din alm størrelse i dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Ja de er så skønne! jep har taget dem i min almindelige størrelse :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Super:) tak. Rigtig god dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar parat projekt “gamle krop tilbage” start!