Når Anna og Elsa kan danse på væggene

Påskeshopping med rabat

PurestylelivingTrænger du ligesom jeg til at ‘forårsforny’ hjemmet lidt her i gråvejret, så er der gode penge at spare hos Purestyleliving. Du sparer mellem 15-50 % på alle varer – også de split nye og der er mange fine at vælge i mellem.

Jeg har selv klikket toiletpapapirholderen fra Ferm Living hjem samt den fine avisholder. Vi har længe manglet en og nu skal det være 🙂

Lidt lækkerier fra Nicolas Vahé kan man altid bruge – især her i påskedagene kunne det jo være der skulle gøres lidt ekstra ud af kaffen, frokosten eller morgenmaden.

Et af de helt store konfirmationsgavehit – tror jeg – bliver de trådløse høretelfoner aHEAD fra KREAFUNK. Her sparer du lidt mere end en 100 kr. seddel så måske gaven allerede skal i hus nu, hvis du skal til konfirmation?

Jeg ønsker mig dem SÅ meget til mig selv i den rosa udgave. Perfekte til togturen til studiet dagligt. Godt jeg snart har fødselsdag 😉 Måske manden læser med her…høhø.

Tilbuddet gælder hele påsken, men du skal nok ikke vente for længe…

God shopping og god påske <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Anna og Elsa kan danse på væggene