Danmarkspremiere på Dragerytterne: Kapløb til kanten - se trailer lige her!

Status ‘projekt gamle krop tilbage’ #uge1

10747757_786732098053032_937945232_nSå er der gået en uge siden jeg proklamerede her på bloggen at det var slut med slik, chokolade og cola resten af april – i håb om at jeg kan skrue mig i mine jeans igen. Eller jeg ved jo godt at jeg ikke smider de 8 kg sul, som sidder godt fast, på en lille måned – men det er startskuddet dertil og forhåbentlig giver det mig et kick til at forsætte.

Min intention var give jer en ugentlig status – måske flere hopper med på vognen så vi kan komme sukkertrangen til livs sammen og jeg føler lidt at jeg er nødt til at holde fast når i følger med 🙂

Den første uge uden det daglige sukkerfiks er gået – og faktisk bedre end jeg havde regnet med. Jeg har ikke været fanatisk og spist normal kost – blot udeladt alt det usunde som vi allesammen godt ved man ikke kan tåle på daglig basis. Jeg lever normalt efter princippet lidt men godt – men i det her tilfælde måtte jeg altså ty til lidt hårdere midler og har sagt nej tak til stort set alt med sukker i. Klap på skulderen 😉

Udover at sukkertrangen tiltider er rimelig stor, smagen af cola synes uhyre langt væk og en slem hovedpine grundet manglende sukkerkick, så har jeg det super! Føler mig mere sund, frisk og mindre ‘ulækker’. Den der følelse man får af at have tømt en pose matadormix, ædt en Snickers og skyllet det ned med Cola, den er altså ikke rar. Man føler sig hævet i ansigtet, oppustet og klistret indvendig. Den følelse er så rar at slippe for og giver mig blod på tanden til at forsætte!

Jeg kan allerede se en lille smule på min mave at den ikke er helt så oppustet som den plejer og vægten siger – 700 gram. Det er ok. Min krop den er ikke den hurtigste knallert på havnen 😉

Nu vil jeg lave en kop the og spise et par dadelkugler  – rigtig god aften 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg synes det er så flot! 700 gram på kun at droppe sukker, det er godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  De ser lækre ud, må jeg spørge hvor opskriften er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hej 🙂 Opskriften står i indlægget – hvis du trykker på dadelkugler så kommer det frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarkspremiere på Dragerytterne: Kapløb til kanten - se trailer lige her!