Black all over

STATUS ‘PROJEKT GAMLE KROP TILBAGE’ #UGE2

IMG_20150421_211446Så er endnu en uge gået. Jeg er stadig ved godt mod – dog har lækkersulten været lidt større denne uge men har stadig været dygtig 😉 En uge som har budt på meget lidt nattesøvn grundet en storhostende Harald, et træt hoved med tanker om en studieopgave og for meget arbejde med førnævnte til langt ud på aftenen.

Alt sammen ting som i min verden normalt ville betyde en stor skål fyldt med e-numre indenfor rækkevidde samt Cola i litervis til at komme gennem dagen på. MEN den gik jo ligesom ikke. Det kommer jeg jo ikke i mine gode gamle ‘tyndejeans’ i igen – og jo den er god nok, de jeans ligger stadig i skabet. En lille reminder om dengang mine ben ikke havde form som bropæle!

Men for at jeg ikke skal pudse glorien alt for meget – dygtig og dygtig – så har jeg syndet. En lille smule. Jeg måtte have en liiiiille bitte smule lækkert til de sene aften timer og valget faldt på Snickers Fudge. MUMS siger jeg bare. Shit det er virkelig lækkert – og så er det ikke så skidt for kroppen som en pose matadormix… Bilder jeg mig ind 😉

Derudover ønskede Harald hindbærsnitter til eftermiddagstheen – og det fik han. Jeg spiste to stk for hyggens skyld. Kunne ikke få mig selv til at sidde og være kunstig…

Vægten viste ikke det store udfald – 300 gram. Men bedre end ingenting trods alt. Samlet vægtab: – 1 kg.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black all over