Smukke sandaler fra Yvonne Koné

To måneder til venindehygge og shopping i Paris!

457896_3992052477109_479539145_oOm præcis to måneder er jeg lige vågnet op i en skøn dobbeltseng i Paris med min bedste veninde Anette. Vi flyver fredag aften d. 26 juni når jeg har sommerferie fra studiet og har så 4 dage i skønne skønne Paris inden vi vender snuden hjem mod mand og børn i Danmark igen.

Jeg glæder mig som et lille barn og håber at de næste to måneder bare flyver afsted! Jeg kan slet ikke vente – synes virkelig sådan en tøsetur er tiltrængt!

Jeg er begyndt at tænke over hvad jeg måske skal købe med hjem denne gang. Sidste gang vi var afsted røg ovenstående smukke glimmer Jimmy Choo stiletter spontant ned i kufferten – og jeg elsker dem! Jeg overvejer endnu et par stiletter eller måske en taske. Kunne godt bruge en lille sort taske udover den lille cognacfarvede Marc by Marc Jacobs jeg har fået af mine forældre og søster da jeg var syg <3

Tiden må vise hvad jeg får spinklet og sparet sammen til – vi skal jo trods alt også leve dernede 😉

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke sandaler fra Yvonne Koné