Lidt om en skøn torsdag aften i selskab med Hr. Buttenschøn!

Drømmen om et nyt spisebord

imageSiden vi flyttede ind i det nye hus, har jeg drømt om et andet spisebord. Det vi har nu er en ældre model fra IKEA, som jeg selv forsøgte at vække lidt mere til live, ved at give det en gang hvid maling inden vi flyttede. Jeg er ved at være temmelig træt af det og sukker dybt efter at skifte der ud.

I huset er her meget lyst og hvidt. Drømmen om et rustikt plankebord er blevet større og nu skal det altså være. Det vil være så smukt i vores lidt kliniske alrum og passe flot til vores hvide stole.

Planen er at fabrikere et i sommerferien – det må kunne lade sig gøre til en overkommelig pris. Spørgsmålet er bare om jeg skal lave det ud af genbrugstræ eller nyt træ… Jeg synes klart at de rustikke brædder er fedest men af hygiejniske årsager tænker jeg at nogle nyere brædder er bedre?

Hvorom altig er så har jeg i hvertfald fundet lidt billeder til inspiration på Pinterest.

Tip modtages med kyshånd 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • pernille ploug

    kan godt følge dig i tankerne omkring hygiejnen. Men det samme kan jo på sin vis gælde nye brædder – hvis ikke de er helt rå. Mit bud er at begge dele kan være lige godt.. Det skal renses og rengøres inden det laves og have en behandling så det kan tåle hverdagsbrug og slid. (Og have det look der gør mor glad

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om en skøn torsdag aften i selskab med Hr. Buttenschøn!