Gid jeg skulle løbe igen i år!

En pinse fyldt med blomster, havenørderi og hygge

imageimageimage image image imageimageimageimagePinsen synger på sidste vers, solen er på retur og hverdagen kalder endnu engang.

Men hvor har det været nogle skønne og tiltrængte fridage. Vi har været ramt af en del sygdom de sidste måneder, især Harald har været nede og han lå igen hele sidste uge. Orker snart ikke mere – godt der om et par dage kun er en måned til 8 ugers sommerferie! Jep – 8 uger bare ungerne og jeg – farmand må nøjes med 3 😉 Jeg glæder mig ustyrligt og ungerne ligeså.

Vi satser på høj sol, is i litervis, solbrune ben og lyse sommerlokker. Vi glæder os til en sommer i haven nu hvor den er ved at tage form med spandevis af jordbær og hygge på terrassen. Den danske sommer er skøn når den viser sig fra sin gode side, så vi krydser fingre!

Nå tilbage til pinsen. Min moster og jeg havde en skøn dag på Ledreborg Livsstilsmesse trods skyerne overtog himlen en smule. Jeg fik købt to roser, en clematis og en stor digitalis – jeg kunne have købt mig fattig! Jeg glemte desværre at købe et lille figentræ jeg have udset mig, så surt!

Vi faldt også over nogle smukke skjorter. Ikke én var ens og de var i de smukkeste nuancer. Desværre var dem jeg forelskede mig alt for små. Man skulle være ret petit for at skrue dig i dem. Øv hvor ville jeg gerne ha haft et par stykker med hjem!

I dag skulle vi have været til familiekomsammen i Knuthenborg men vejret er gråt, koldt og vådt og det udsætter vi ikke Harald for når han stadig er meget forkølet. Orker ikke endnu en uge med sygdom. Så i stedet står den på indendørs hygge med spil, varm chokolade og brownie 🙂

Håber i har haft en skøn pinse!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gid jeg skulle løbe igen i år!